Szent Márton Kids

A játék célja, hogy használatával átadja a Szent Márton örökség lényegét: Megismertesse Szombathely szülöttének életét, az általa megjelenített értékeket, Szombathelyen fellelhető megjelenési formáit, ma élő hagyományait.

Applikáció elsősorban kisgyermekes családok számára készült, menürendszeréből három célcsoport választható ki: a hat év alatti óvodás, a hat év feletti kisiskolás, illetve a családi játékcsomag, ahol a szülők aktív közreműködése is szükséges, hogy a mobil eszköz GPS lehetőségének felhasználásával megkeressék Szombathely városában a Szent Márton kultuszához tartozó helyeket.

A játékok teljesítésével lámpások gyűjthetők, melyek az összes játék teljesítése után oklevél formájában is kinyomtathatóak.
Az alkalmazás magyar és angol nyelven elérhető.

Az applikáció az Interreg Central Europe program által támogatott CE 1195 azonosítójú, NewPilgrimAge nevű, „A Szent Mártoni értékek XXI. századi újraértelmezése – a kulturális örökség, mint a közösségi alapú vendégszeretet új hajtóereje” című projekthez kapcsolódóan és támogatásával a Pilot akció részeként valósult meg.

Böngészőből indítható verzió: Szent Márton Kids
(A böngészőből indítható változathoz ajánlott böngészők: Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge)

Android mobilapplikáció: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.szentmarton.app
iOS mobilapplikáció: https://apps.apple.com/app/id1479556269